TAM KAPANMADA NEVŞEHİR BELEDİYESİ’NİN HİZMETLERİ KESİNTİSİZ SÜRECEK

Tam kapanma döneminde kamu hizmetlerinin aksamaması ve vatandaşların mağdur olmaması için tüm tedbirleri alan Nevşehir Belediyesi, hizmetlerini kesintisiz bir şekilde sürdürecek.

Nevşehir Belediyesi, koronavirüs (Kovid-19) ile mücadelekapsamında 29 Nisan 2021 Perşembe günü saat 19:00 da başlan ve 17 Mayıs 2021Pazartesi günü saat 05:00’e kadar sürecek tam kapanma dönemi için tümtedbirlerini aldı. Sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu tarihler arası belediyehizmetlerinin aksamaması ve vatandaşların mağdur olmaması için hazırlıklarınıtamamlayan Nevşehir Belediyesi belediyecilik hizmetlerini kesintisiz olaraksürdürecek.

 "İtfaiye","188 Cenaze" , "Fen İşleri Müdürlüğü Altyapı KoordinasyonMerkezi”, “Temizlik İşleri Müdürlüğü”, “Zabıta Müdürlüğü” ve “153 ÇağrıMerkezi" başta olmak üzere tüm belediyecilik hizmetleri devam edecek.

Ayrıca Fen İşleri Müdürlüğü ve Park ve Bahçeler Müdürlüğüekiplerince Güzelyurt Mahallesi’ndeki 80. Yıl Bulvarı başta olmak üzere farklıbölgelerde bulunan altyapı ve üstyapı projelerindeki çalışmalar sürdürülecek.

Tam kapanma döneminde vatandaşlar için seferber olan NevşehirBelediyesi, her zaman olduğu gibi sokak hayvanlarını da unutmayacak. Bu süreçtede can dostlar için besleme çalışması gerçekleştirecek olan Veteriner İşleriMüdürlüğü sokak hayvanlarının yoğun olarak bulunduğu cadde, sokak, park veyeşil alanlara mama bırakarak su kaplarını da düzenli olarak kontrol edecek.