BÜYÜKŞEHİR UZAKTAN DESTEK OLMAYA DEVAM EDİYOR

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Kadın Danışma ve Dayanışma Merkezi’nde verdiği ücretsiz psikolojik danışmanlık, beslenme ve diyet danışmanlığı ile aile içi danışmanlığı hizmetlerini pandemi sebebiyle uzaktan sürdürmeye devam ediyor.

Sosyal hizmetlere büyük önem veren Büyükşehir Belediyesi,ücretsiz danışmanlık konularında vatandaşlara destek verdiği Kadın Danışma veDayanışma Merkezi'ni de pandemi sürecinde aktif olarak kullanmaya devam ediyor.Huzurlubir toplum, sağlıklı bir aile kurumu için uzman psikolog ve diyetisyenleringöreve hazır olduğunu belirten Büyükşehir Belediyesi Başkanı Yılmaz Büyükerşen,"Sokağa çıkma yasaklarının olduğuve vaka sayılarının yüksek olduğu dönemlerde Kadın Danışma ve Dayanışma Merkezipersonelimiz çalışmalarını kendi evlerinden telefon veya görüntülü konuşmaaracılığı ile sürdürüyor. Hem bu hizmetlerden yararlanmak isteyenhemşehrilerimizi hem de personelimizi düşünerek hizmetlerimizi uzaktansürdürmeye devam ediyoruz. Bu süreçten psikolojik olarak etkilenenEskişehirliler başta olmak üzere, sağlıklı beslenme ve diyetisyen danışmanlığıiçin de kadınlarımız merkezimize gelmeden ücretsiz olarak faydalanabilirler"diyerek bu zor günlerin birlik ve beraberlik içerisinde atlatılacağınainandığını belirtti.

Destekalmak isteyen kadınların 0222 233 08 08 üzerinden talep oluşturabileceğiniifade eden Büyükşehir Belediyesi yetkilileri ise merkezde tüm hizmetlerinücretsiz olarak verildiğini belirttiler.