BAŞKAN ŞAHİN, ANNELER İÇİN KUTSİ İLE DÜET YAPTI!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Anneler Günü münasebetiyle şarkılarıyla dinleyicilerin gönlünde taht kuran Kutsi’yle mini konser verdi, sanatçının hayranları tarafından henüz bilinmeyen “Annem” adlı yeni parçasıyla duygu dolu anlar yaşandı.

Akustik birortam eşliğinde sözü ve müziğin Kutsi’ye ait olduğu çiçeği burnunda olan“Annem” isimli yeni eserine Anneler Günü dolayısıyla eşlik eden GaziantepBüyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin parçada geçen anlam dolu sözleriokurken hem duygulandı hem de duygulandırdı.

BotanikBahçesi’nde yeşillikler içinde sade bir ortamda Kutsi ile bir araya gelen Başkan Şahin, Anneler Günü dolayısıyla çiçekdağıtımı ve şiir okuma etlinliğiyle başlattığı kutlama programını anneleri durubir şekilde anlatan Kutsi’nin yeni bestesiyle sürdürdü.

Mini konserinsonunda Gaziantep'te final yapan “Benim Adım Melek” dizisinin de aynı zamandabaşrol oyuncusu Kutsi, Anneler Günü dolayısıyla gerçekleştirilen bu etkinliğiniçerisinde bulunmaktan mutluluk duyduğunu dile getirdi.