MANSUR YAVAŞ’TAN YENİDEN LONDRA BELEDİYE BAŞKANI SEÇİLEN SADIQ KHAN’A TEBRİK MESAJI

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, yeniden Londra Belediye Başkanlığına seçilen Sadiq Khan’ı sosyal medya hesapları üzerinden tebrik etti. Yavaş’ın tebrik mesajına yanıt veren Londra Belediye Başkanı Khan ise, “Nazik sözleriniz için teşekkür ederim. Londra’da daha iyiyi yeniden inşa etmeye kararlıyım. Ankara’dan ve tüm dünyadan vatandaşları ağırlamayı sabırsızlıkla bekliyorum” dedi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Londra BelediyeBaşkanlığına yeniden seçilen Sadiq Khan’ı tebrik etti.

    Yavaş, twitter’dan yazdığı fotoğraflı mesajındaKhan’a, “Londra’nın yeniden belediyebaşkanı olarak seçilmenizi tebrik ediyorum. Ankara, önümüzdeki yıllarda dadostluğumuzu ve iş birliğimizi sürdürmekte kararlı. Size müreffeh bir görevsüresi ve tüm Londralılara refah diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

KHAN’DANYAVAŞ’A TEŞEKKÜR MESAJI

    Her ikibelediye başkanı sosyal medya hesapları üzerinden karşılıklı mesajlaşırken,Londra Belediye Başkanı Sadiq Khan da, Başkan Yavaş’a şu sözlerleteşekkürlerini iletti:

“Naziksözleriniz için teşekkür ederim. Pandemi nedeniyle şehirlerimizin karşılaştığızorluklara rağmen, Londra’da daha iyiyi yeniden inşa etmeye kararlıyım.Ankara’dan ve tüm dünyadan vatandaşları bir kez daha ağırlamayı sabırsızlıklabekliyorum.”