6. MASTERLER BARIŞ KUPASI’NA DOĞRU

Kemer’de bu yıl 6’ncısı düzenlenecek olan Masterler Barış Kupası öncesi etkinliğin organizatörleri Ahmet Gök ve Osman Çetiner, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nu ziyaret etti.

Kiriş mahallesindeki Daima Biz Otel’de 5-11 Ağustostarihleri arasında düzenlenecek olan etkinliğe, Filistin’den üç, Tunus’tan iki,Fas’tan 1, Cezayir’den 1, Ürdün’den 1, Polonya’dan 1, Amerika BirleşikDevletleri’nden (ABD) 1 takım, Moğolistan’dan 2, Bosna Hersek’ten 1,Bulgaristan’dan 1, Kosova’dan 2 ve Türkiye’den 8 takımdan oluşan yaklaşık binsporcu katılacak.

Organizatörler Gök ve Çetiner’in Başkan Topaloğlu’nuziyareti sırasında, Kemer Belediyesi meclis üyesi Ferhan Fidan’da hazırbulundu.

Başkan Topaloğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dilegetirerek, belediye olarak spora her zaman önem verdiklerini söyledi.

Düzenlenecek olan organizasyonda Kemer’e birçok ülkeden çoksayıda sporcunun geleceğini aktaran Başkan Topaloğlu, “Kemer Belediyesi olaraktüm sporcuları Kemerimizde ağırlamaktan mutluluk duyarız. Bu tür etkinlikler,Kemer’e ve Kemer’deki spor turizmine de büyük katkı sağlayacaktır. Belediyeolarak sporun tüm branşlarına her türlü desteği verdik ve vermeye de devamedeceğiz. Etkinliğe katılacak olan tüm takımlara şimdiden başarılar diliyorum.”diye konuştu.