Emirdağlı Ede’leri Anlatan Film Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde…

Eskişehirli yönetmen Ersen Çıra’nın Emirdağ’ın Ede’lerini anlatan “Ede – Bir Ayrılık, Bir Yoksulluk, Bir Ölüm” belgeseli 58. Antalya Altın Portakal Film Festivali’nin Ulusal Belgesel Film Yarışması’nda yarışacak.

2-9 Eylül 2021 tarihleri arasında bu yıl 58’ncisi düzenlenecek olan Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde Eskişehir’li Yapımcı ve Yönetmen Ersen Çıra’nın Emirdağ’ın Ede’lerini anlatan belgeseli ‘EDE’ Bir Ayrılık,  Bir Yoksulluk  , Bir Ölüm Belgeseli finalde yarışmaya hak kazandı.

————-Emirdağ’da yaşayan Ede’leri anlattı 

Yönetmenliğini Ersen Çıra’nın gerçekleştirdiği Yapımcılığını GAP Film ve Medya’nın üstlendiği “Ede” Bir Ayrılık, Bir YoksullukBir Ölüm” Yurt içi ve yurt dışı film festivallerinde Emirdağ ve Eskişehir’imizi temsil edecek. 

————–Yılmaz Büyükerşen’den tebrik mesajı 

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen de, spsyal medyadan yayınladığı mesajda, Ersen Çıra ve ekibini tebrik ettiğini belirterek, başarılar diledi. Büyükerşen paylaşımında, “Ede” Bir Ayrılık, Bir Yoksulluk, Bir Ölüm belgeseli ile Antalya Altın Portakal Film Festivali Ulusal Belgesel Film Yarışması’nda finale kalan hemşehrimiz Ersen Çıra ve ekibini tebrik ediyor, finalde yürekten başarılar diliyorum” ifadelerine yer verdi. 

https://gazeteturk.be/emirdagli-edeleri-anlatan-film-antalya-altin-portakal-film-festivalinde/