7.KEMER OTOMOBİL FESTİVALİNE DOĞRU
Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden olan Kemer’de bu yıl 7’ncisi düzenlenecek olan Otomobil Festivalinde hazırlıklar tamamlandı.

Kemer Belediyesinindestekleriyle yapılan festivale bu yıl yaklaşık 10 bin kişinin katılmasıbekleniyor. Geçen sene 860 aracın yer aldığı festivalde bu yıl yaklaşık 500modifiyeli aracın gelmesi planlanıyor.

Pandemi tedbirlerialınarak Kemer Ralli Alanı’nda yapılacak olan festivalde, drift şovlarıyapılacak. Bu yılki festivalde drift sporcularının iş makinelerinin altındangeçeceği ve organizasyona renk katacağı belirtildi.

Kemer Belediye BaşkanıNecati Topaloğlu, yaptığı açıklamada, Kemer turizmine katkı sağlayan birorganizasyona ev sahipliği yaptıklarını söyledi.

Organizasyona belediyeolarak tüm desteği verdiklerini ifade eden Topaloğlu, “Bu yıl organizasyonun7’ncisini yapıyoruz. Özellikle gençler ve otomobil severler festivale büyük ilgigösteriyor. Modifiyeli araçlar renkli anların yaşanmasına sahne olacaktır. Tümotomobil severleri Pazar günü Kemer’e bekliyoruz.” diye konuştu.

Organizasyon KoordinatörüSerdar Honamlı ise otomobil severleri bir araya toplamak istediklerinibelirterek, Kemer’e ve turizme katkı sağlamak amacıyla yaptıklarıorganizasyonda en büyük desteği veren Kemer Belediye Başkanı NecatiTopaloğlu’na teşekkür etti.

Festival, Pazar günü saat12:00-18:00 saatleri arasında Kemer Ralli Alanında yapılacak.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları