AÇIK HAVA SİNEMA GECELERİNE YOĞUN İLGİ
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’ninilçelerde başlattığı sinema geceleri bu hafta Han ilçesiyle başlayıp, Mahmudiye ve Çifteler ilçelerinde gösterimlerine devam etti.

Bu yıl düzenlenen açık hava sinema geceleriile sinema salonlarının bulunmadığı kırsal ilçelerde Han, Mahmudiye ve Çiftelerilçelerinde devam etti. Yarış atı Bold Pilot ile jokeyi Halis Karataş’ınhikâyesinin anlatıldığı ‘Bizim İçin Şampiyon’ isimli filme vatandaşlar yoğunilgi gösterdi.

Vatandaşlarla birlikte“Bizim İçin Şampiyon” filmini izleyen Mahmudiye Belediye Başkanı İshakGündoğan, “Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşenhocamızın sanata ve sanatçıya verdiği değeri çok iyi biliyoruz. İlçemizde de busanat etkinliğini düzenleyerek Mahmudiyeli vatandaşlarımızı ‘Bizim İçinŞampiyon’ filmiyle buluşturdu. Bazı vatandaşlarımız ilk defa beyaz perdedesinema keyfini yaşadı. Emek veren herkese teşekkür ederim. Bizler de sanatetkinliklerimizle sanata destek olacağız” dedi.

Haftanın son gösterimiÇifteler ilçesi Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşti. Pandemi nedeniyleetkinliklerden uzak kalan vatandaşlar, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’ne teşekküretti.

Açık Hava Sinema Gecelerietkinliği 10 Ağustos Salı akşamı Beylikova ilçesi Cumhuriyet Meydanı, 11Ağustos Çarşamba akşamı Mihalgazi ilçesi Cumhuriyet Mahallesi yüzme havuzları yanıve 12 Ağustos Perşembe akşamı Sarıcakaya ilçesi Jandarma Karakolu karşısındaki gösterimlerledevam edecek.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları