Avrupa’nın En Kalabalık Şehrinde Havuzda Kavga Çıkaran Göçmenler
Ülke Gündeminde “Kendi ülkemizde yabancı olduk” Diyerek Tepki Gösterdiler…

 

Avrupa’nın En Kalabalık Şehrinde Havuzda Kavga Çıkaran Göçmenler Ülke Gündeminde “Kendi ülkemizde yabancı olduk” Diyerek Tepki Gösterdiler…

 

Avrupa’nın En Kalabalık Şehrinde Havuzda Kavga Çıkaran Göçmenler Ülke Gündeminde “Kendi ülkemizde yabancı olduk” Diyerek Tepki Gösterdiler…

Almanya’da halka açık bir havuzda 100’den fazla göçmenin karıştığı kavga, ülke çapında büyük ses getirdi. Yaşanan olayda 3 kişi tutuklanırken, birçok paylaşımda bulunan Almanlar da, “Kendi ülkemizde yabancı gibi hisseder olduk” sözleriyle duruma tepki gösterdi.

Almanya’nın başkenti Berlin’de yer alan Steglitz yüzme havuzunda çıkan ve 100’den fazla göçmenin dahil olduğu kavga ülkede gündem oldu.

———OLAY BİR SU TABANCASI YÜZÜNDEN ÇIKTI

Polis, bugün konuyla ilgili yaptığı açıklamada olayın bir su tabancası yüzünden çıktığı belirtilirken, durumu çözmek için bir düzine polis aracının bölgeye intikal ettiğini açıkladı.

———-OLAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Polis tarafından aktarılan bilgiye göre, su tabancasıyla su savaşı yapan kişiler arasında kavga ilk olarak sözlü şekilde başlarken daha sonra ise fiziksel tartışmaya döndü. Alman polisi, güvenlik personeli arabuluculuk yapmak için devreye girince durumun daha da kızıştığını öne sürdü. Polis, yaşları 15 ve 21 olan üç kişinin tutuklandığını duyururken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

akel süpermarket

———-10 YAŞINDAKİ BİR ÇOCUK DA YARALANDI

Olaya karışan bazı kişilerin tedavi için hastaneye gittiği belirtilirken, 10 yaşında bir çocuğun da kavga sırasında yumruk yediği öğrenildi.

https://gazeteturk.be/avrupanin-en-kalabalik-sehrinde-havuzda-kavga-cikaran-gocmenler-ulke-gundeminde-kendi-ulkemizde-yabanci-olduk-diyerek-tepki-gosterdiler
Turizm Gündem, siyasete ve politikaya girmeden turizm personelini ilgilendiren , turizm hakkında çıkmış önemli haberleri, sosyal bir mecrada paylaşmak amacıyla kurulmuştur.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları