BÜYÜKŞEHİR’İN ONLİNE YAZILIM EĞİTİMLERİNE YOĞUN İLGİ: YAKLAŞIK 2 BİN BAŞVURU
Ankara Büyükşehir Belediyesi ile Gazi Üniversitesi arasında imzalanan protokol ile “Yazılım Dilleri ve 2D, 3D Mimari Çizim” programlarına ait online ücretsiz eğitim başvurularına ilk haftada öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

        Ankara Büyükşehir Belediyesi ile Gazi Üniversitesi arasında imzalanan protokol ile “Yazılım Dilleri ve 2D, 3D Mimari Çizim” programlarına ait online ücretsiz eğitim başvurularına ilk haftada öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. Şu ana kadar yaklaşık 2 bin kişinin başvuruda bulunduğu online eğitimler için başvuru süresi de 4 Temmuz’a kadar uzatıldı. Akademisyenler tarafından verilecek eğitimlere katılmak isteyen öğrenciler, “akademi.ankara.bel.tr” adresinden kimlik bilgilerini girerek kayıt yaptırabilecek.

Ankara Büyükşehir Belediyesi ileGazi Üniversitesi arasından imzalanan iş birliği protokolü kapsamında ücretsizverilecek “Yazılım Dilleri ve 2D, 3D Mimari Çizim” online eğitimlereöğrenciler ilk haftadan yoğun ilgi gösterdi.

     İstihdam alanı genişolan bilişim sektörünün ihtiyaç duyduğu personelin eğitimini sağlamak amacıylaverilecek online eğitimlere katılmak için şu ana kadar yaklaşık 2 bin öğrencibaşvuruda bulundu.

 

YOĞUN İLGİ NEDENİYLE BAŞVURU TARİHİ 4 TEMMUZ’A KADARUZATILDI

     Büyükşehir Belediyesi Bilgiİşlem Daire Başkanlığı tarafından projelendirilen ücretsiz online eğitimlerekayıt yaptırmak isteyenler, akademi.ankara.bel.tr” adresi üzerinden başvurudabulunabilecek.

     Daha önce son başvuru tarihi28 Haziran olarak duyurulurken, yoğun ilgi üzerine son başvuru tarihi 4 Temmuztarihine kadar uzatıldı. 8 ayrı kategoride verilecek olan ücretsiz onlineyazılım eğitimlerini tamamlayan katılımcılar, katılım sertifikasına da sahipolacak.

    Ankara’da yaşayan veüniversitelerin en az ön lisans programından mezun öğrencilerin kayıtyaptırabileceği eğitimler; mimari çizimden mobil oyun teknolojilerine, ceptelefonu uygulamalarından sanal ve arttırılmış gerçekliğe, yapay zeka gibiileri teknoloji konularından 3 boyutlu modelleme ve görselleştirmeye, dijitalsanatlardan animasyon ve prodüksiyon alanlarına kadar pek çok eğitimalanını kapsıyor.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları