BÜYÜKŞEHİR SPORCULARI 154 MADALYAYI GAZİ ŞEHRE KAZANDIRDI
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü sporcuları hem ulusal hem de uluslararası arenada 2020 yılından bu yana 154 madalyayı şehre kazandırdı.

“Spor Dostu Gaziantep” anlayışından hareketleçalışmalarını aralıksız sürdüren Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, sportiffaaliyetlerde gösterdiği başarılarla dikkat çekiyor. Spor dünyası için en zoryıllardan biri olan 2020 yılında Büyükşehir Belediyesi tarafından hem altyapıyayapılan yatırımlar ve yeni tesislerle Gazi şehri sporuyla yükselen bir değerhaline getirirken hem de sporcularının yakaladığı başarılarla ön planaçıktı.  Atletizm, karate, tekvando,halter, güreş, tenis, masa tenisi, yüzme, bisiklet, futbol, badminton veokçuluk olmak üzere 12 branşta faaliyet gösteren Gaziantep Büyükşehir BelediyeSpor Kulübü sporcuları 2020 sezonundan bu yana düzenlenen ulusal veuluslararası organizasyonlarda 154 madalya alarak büyük bir başarıya imza attı.

 

12 branşta düzenlenen organizasyonlarda bir dünyaüçüncülüğü, iki uluslararası birincilik, 6 uluslararası ikincilik, 4 uluslararasıüçüncülük kazandı. Avrupa’da düzenlenen organizasyonlarda ise iki balkanbirinciliği, bir balkan üçüncülüğü, iki Avrupa üçüncülüğü unvanını kazandı.Türkiye’de ise büyük bir başarı yakalayan Büyükşehir Belediyesi sporcuları 56Türkiye birinciliği, 39 Türkiye ikinciliği, 41 Türkiye üçüncülüğü aldı. 

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları