BÜYÜKŞEHİRİN SPORCULARI ÖNEMLİ BAŞARILARA İMZA ATTI
Eskişehir Büyükşehir BelediyesiGençlik ve Spor Kulübü yüzme ve dekatlon branşında yapılan yarışlarda önemlibaşarılara imza attı.

Eskişehir Büyükşehir BelediyesiGençlik ve Spor Kulübü yüzme ve dekatlon branşında yapılan yarışlarda önemlibaşarılara imza attı.

Gençsporcuları desteklemek ve birçok alanda sporcu yetiştirmek için kurulanEskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü bünyesindeki lisanslı sporcularıTurkcell Türkiye Yıldız, Genç ve Açık Yaş Uzun Kulvar Milli Takım Seçmeleri'nde,Komple-Atlet Ligi Final ve Çoklu Branşlar Türkiye Şampiyonası’ndan dereceyegirdiler. Edirne’de düzenlenen Turkcell Türkiye Yıldız, Genç ve Açık Yaş UzunKulvar Milli Takım Seçmelerinde yarışan Kültigin Kaan Arıcı 2005 doğumlularınyarıştığı 50 metre serbest yüzmede Türkiye 2.’si oldu. Bursa’da düzenlenen Komple-AtletLigi Final ve Çoklu Branşlar Türkiye Şampiyonası’nda U20 Erkekler dekatlonkategorisinde ise Umut Emre Yılmaz Türkiye 3.’sü olarak dereceye girdi.

Başarılısporcuları tebrik eden Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, birçok alandayetiştirdiğimiz genç sporcularımız hem Türkiye’de hem de dünyada yapılan şampiyonave turnuvalarda Eskişehir’imizi ve ülkemizi başarı ile temsil edecek sporcularyetiştirmeye devam edeceklerini belirttiler.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları