GENT BELEDİYESİ 35 000 EURO YARDIM YAPTI ve ON-LİNE TAZİYE MESAJ DEFTERİ AÇTI…
Gent Belediye Başkanı Mathias De Clercq, Gent Belediyesi olarak Türkiye’deki yaşanan depreme maddi yardım yaptı ve online taziye mesaj hattı kurdu

“Türkiye ve Suriye’de yaşanan deprem trajedisi korkunç. Gent’te bu depremde hayatını kaybedenlerin ailelerinin acılarını paylaşıyoruz. Gent’te yaşayan birçok insan şimdiden yardım girişimleri hazırladılar. Gent Şehri olarak Türkiye’ye yardım olarak, Oxfam ve Unicef’e acil yardım sağlayan Kızıl Haç’a 35.000 euro verdik. Ayrıca Gent’lilerin depreme yardım yatırabileceği bir hesap numarası açıyoruz (BE09 0910 2200 2457 “Ghent Türkiye ve Suriye’ye yardım ediyor” başlığıyla). 40 eurodan vergiden düşülecek. Gent olarak bu toplanan yardımları, Kızıl Haç, Oxfam ve Unicef’e vererek deprem bölgesine ulaştıracağız. Ayrıca Gent Belediyesinde “Taziye Defteri” açtık. Herkes bu deftere on-line depremle ilgili mesajlarını yazabilirler”

https://gazeteturk.be/gent-belediyesi-35-000-euro-yardim-yapti-ve-on-line-taziye-mesaj-defteri-acti/
Turizm Gündem, siyasete ve politikaya girmeden turizm personelini ilgilendiren , turizm hakkında çıkmış önemli haberleri, sosyal bir mecrada paylaşmak amacıyla kurulmuştur.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları