Holiday check special avard 2021
Loved By Guests Avard Winner 2020 alanlarındaki yükselmelerde kültürel lezzetlerin,küçük dokunuşlarla büyük izler bırakan sektörün background'un temeli işin mutfağından geçtiğinin bir yansımasıdır. Yansımanın iz düşümü ise; misafir memnuniyeti ve tercih edilmektir.

Meeting Point Hotel’s  Türkiye'nin Bodrum'da bulunan 4 otelinden birisi olan Labranda Tmt Bodrum pandemi  koşullarina rağmen bir çok ödül kazandı. Misafir menmuniyeti alanlarında tatil  anlayışının değişmesi sebebiyle gastronominin bir kez daha önemi  tescillenmiştir. 2019 yılında  gruba katılarak bir çok inovasyona, farkındalık  anlayışı getirerek vizyonel çalışmalari ile kendinden bahsedilen Executive Chef  Bayram KIR yönetimindeki  mutfak team`i misafirlerine lezzet şöleni yaşatmaktadir.Her işin mutfağında olduğu gibi, misafirlerin yüzlerinin de gülmesi, için otel  mutfaklarindaki yüksek hijyen kuralları, lezzet, sunum becerileri ve mesleğine  olan ilk gününündeki heyecan ve bağımlılık bir çok alanda başarıyı  getirmektedir.

 

 

Holiday Check Special Avard 2021 Ödülü

Traveler's Choice 2021 Ödülü

Loved By Guests Avard Winner 2020  Ödülü

Bu alanlarındaki yukselmelerde kültürel lezzetlerin, küçük dokunuşlarla  büyük izler bırakan  sektörün background'un temeli ; işin mutfağından geçtiğinin bir yansımasıdır. Yansimanin iz düşümü ise ; misafir menmuniyeti, tercih sebebi , başarı  ve repeat gueusti oluşturmaktadır.

Bayram KIR

Executive  Chef / Gastronomi Uzmanı

LABRANDA Hotels & Resort

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları