KEMER’DE "YAZA MERHABA KONSERİ" DÜZENLENDİ
Türkiye’nin turizm lokomotifleri arasında yer alan Kemer’de “Yaza merhaba konseri” düzenlendi.

Kemer Belediyesi ile Kemer TuristlikOtelciler ve İşletmeciler Birliği (KETOB) iş birliğince Mustafa Ertuğrul Aker(Olbia) Parkında düzenlenen konsere, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu,Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül, meclis üyeleri Emrah Ayhan, Ferhan Fidan, HasanAli Acar, KETOB Başkanı Dinçer Sarıkaya, Kemer Ulaştırma Hizmetleri Esnaf veSanatkarlar Odası Başkanı Mustafa Tıraş, sivil toplum kuruluşlarınıntemsilcileri, çok sayıda yerli ve yabancı misafir ile vatandaşlar katıldı.

 

Konser öncesi, Akdeniz Yıldızları HalkDans Grubu sahne aldı. Grup, yaptığı gösteri ve şovlarla izleyenlerden büyükalkış aldı.

 

Daha sonra sahne alan Gana Dans Grubuise sergilediği akrobasi hareketleriyle renkli görüntüler oluşturdu.

 

İzleyenlere hem heyecan dolu anlar hemde eğlenceli bir akşam yaşatan Gana Dans Grubu, büyük beğeni aldı.

 

Dans ve şovların ardından, KemerBelediyesi Gençlik Orkestrası Eğitmeni Furkan Üstündağ’ın şeflik yaptığı ÜstünKent Orkestrası sahneye çıktı.

 

Toplam 50 kişilik orkestrayı yönetenÜstündağ’a, Alper Kuş ve Luba Oz solist olarak eşlik etti.

 

Orkestra, seslendirdiği caz, pop, fasıl,Türk halk müzikleriyle konsere gelenlere güzel bir akşam yaşattı.  Konser alanını dolduran dinleyiciler, orkestranınseslendirdiği şarkılara zaman zaman eşlik etti.

 

Konserde sahneye davet edilen KemerBelediye Başkanı Necati Topaloğlu, yaptığı açıklamada, Kemer’de her senegeleneksel olarak yapılan ve festival havasında geçen etkinliğin bu senepandemi tedbirleri alarak yaptıklarını söyledi.

 

Başkan Topaloğlu, ilçeye gelen yerli veyabancı misafirler ile vatandaşların pandemi döneminde bir nebze olsuneğlenmesini sağlamak istediklerini ifade ederek, “Amacımız, turizmcilerleturistlerin ilişkilerini kuvvetlendirmek. Turizme katkı sağlamak için çalışmayadevam edeceğiz. Ana hedefimiz Kemer’e gelen misafirlerimizi ülkelerine mutluşekilde göndermek. Etkinlikte emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

 

KETOB Başkanı Dinçer Sarıkaya ise hersene yapılan etkinlikte bu sene pandemi tedbirleri nedeniyle ikramdabulunamadıklarını söyledi.

 

Amaçlarının turizme katkı sağlamakolduğuna değinen Sarıkaya, ilçeye gelen misafirleri mutlu etmek istediklerinibelirterek, etkinlikte emeği geçenlere teşekkür etti.

 

Orkestra şefi Furkan Üstündağ isekendilerine her konuda destek olan Başkan Topaloğlu ve KETOB BaşkanıSarıkaya’ya teşekkür etti.

 

Etkinliğe gelenlere Türk Bayrağıdağıtıldı. Konseri izleyen çok sayıda yerli ve yabancı misafir ile vatandaş,etkinliğe büyük ilgi gösterdi.

 

Başkan Topaloğlu, etkinlik sonrasıorkestradaki gençlere Atatürk’ün “Nutuk” kitabını hediye etti.

 

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları