Kepez’de Türkiye Drag Şampiyonası heyecanı
Türkiye Motosiklet Federasyonu(TMF) yarış takviminde yer alan Türkiye Drag Şampiyonası 2. ve 3. Ayak yarışları Kepez Drag Pisti’nde yapılıyor. Heyecanlı yarışlara 13 ilden 103 sporcu katıldı.

KepezBelediyesi’nin Odabaşı Mahallesi’nde hız tutkunlarının hizmetine kazandırdığıDrag Pisti, Türkiye Motosiklet Federasyonu(TMF) yarış takviminde yer alanTürkiye Drag Şampiyonası 2. ve 3. Ayak yarışlarına ev sahipliği yapıyor. 22Ekim Cuma günü antrenmanla başlayan yarışlar, hafta sonu yerini sporcuların hızmücadelesine bıraktı. Tribünleri dolduran hız tutkunları da, 3 gündür devameden yarış takvimini büyük bir keyifle takip etti. Türkiye Drag Şampiyonası 2.ve 3. Ayak yarışlarına aralarında kadınlarında olduğu 13 ilden 103 sporcukatıldı. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de, sporcu ve seyircilerinheyecanına ortak oldu. Sporcularla bir araya gelen Başkan Tütüncü, Antalya’dakibu keyifli yarışlara renk kattıkları için teşekkür etti. 

Kepez ulusal şampiyonaların merkezioldu

Kepez’indrag pistini yaparken gençlerin hız tutkularını yasal zeminlerde tatminetmelerini amaçladıklarını belirten Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Yasalyarışlarla, bir anlamda amatör sporlara destek vermek anlamında yaptığımız budrag pisti bugün geldiğimiz noktada görüyorum ki, ülke çapında şampiyonlarınmerkezi haline geldi. Kepez drag pisti Antalya’yı motor sporları konusunda daönemli bir merkez haline getirdi. Bu ikinci ve önemli bir başarı. Üçüncübaşarıda, biz burada yaptığımız bütün etkinliklerle gençlerle kalplerimizibirleştiriyoruz, sevgimizi büyütüyoruz. Gençlerin belediyesi olmaya devamedeceğiz. Gençlerin halinden anlamaya, gençlerin ihtiyaçlarına cevap vermeye,hayatın her anlamında gençleri desteklemeye devam edeceğiz. Çünkü biz KepezBelediyesi olarak gençlerin belediyesiyiz. “ dedi.

Türkiye Motosiklet Federasyonu(TMF) yarış takvimindeyer alan Türkiye Drag Şampiyonası 2. ve 3. Ayak yarışlarında dereceye girenlergünün sonunda ödüllendirilecek.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları