Kepez’e Cem Karaca Gençlik Kütüphanesi açılıyor
Kepez Belediyesi ve Antalya Genç İş İnsanları Derneği(ANTGİAD) işbirliğiyle Antalya’nın en büyük meydanı olan Kepez Kent Meydanı’na kazandırılan Cem Karaca Gençlik Kütüphanesi, 5 Temmuz’da kapılarını kitapseverlere açıyor.

KepezBelediyesi, ilçenin dört bir tarafını kütüphanelerle donatıyor. Antalya’nın enzengin kütüphanesi Cemil Meriç Kütüphanesi’ni kente kazandıran KepezBelediyesi,   Antalya Genç İş İnsanlarıDerneği(ANTGİAD) işbirliğiyle ilçeye bir kütüphane daha armağan ediyor. AntalyaGenç İş İnsanları Derneği’nin katkılarıyla Kepez Kent Meydanı’na kazandırılankütüphaneye sanatçı, besteci, tiyatrocu ve sinema oyuncusu Cem Karaca’nın ismiverildi. Cem KaracaGençlik Kütüphanesi, 5 Temmuz pazartesi, saat 19.00’dakapılarını kitapseverlere açıyor. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü veAntalya Genç İş İnsanları Derneği(ANTGİAD) Başkanı Osman Sert, açılış öncesi Cem Karaca Gençlik Kütüphanesi’niziyaret etti. Başkan Tütüncü, kütüphane raflarına koyulan birbirinden kıymetlieserleri inceleyerek, Antalya Genç İş İnsanlarıDerneği(ANTGİAD) Başkanı Osman Sert ve yönetimine teşekkür etti.

Geleceknesillerin eğitimine büyük önem veren Kepez Belediyesi, geçtiğimiz yıl KepezKent Meydanı’nda okuma sevgisini her yaşa tattıracak ‘Millet Kıraathanesi’ni dehizmete açmıştı.  Cem Karaca GençlikKütüphanesi, Kent Meydanı’na kazandırılan ikinci kütüphane olacak.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları