MARMARİS’TE ÖRNEK PROJE
Marmaris Belediyesi ve Emre Otel işbirliği ile ilçedeki bir yeşil alana 40 adet meyve fidanı dikildi. Yaptığı sözleşmelere fidan bağışı şartı getiren otelin bu çalışmasının örnek olması gerektiği ifade edildi.

Marmaris Belediyesi Park veBahçeler Müdürlüğü ilçeye meyve ağaçları dikmeye devam ediyor. Bu çalışmakapsamında Emre Otel ile birlikte Armutalan’da bulunan yeşil alana narenciyeağacı dikildi.

Yapılan çalışmayla ilgilibilgi veren Marmaris Park ve Bahçeler Müdürü Gizem Sevimli, Marmaris’in hernoktasında yeni parklar yaptıklarını, mevcut parkları revize ettiklerini, sokakve caddeleri ağaçlandırdıklarını ve yeşil alan sayısını arttırdıklarını dilegetirirek, “Bu çalışmalar kapsamında özellikle meyve ağaçları dikmeye özengösteriyoruz. Hem meyvesinden hem de gölgesinden faydalanacağımız bu ağaçlarMarmaris’imizin simgesi olacak” dedi. Emre Otel’in yaptığı çalışmanın çokdeğerli olduğunu söyleyen Sevimli, diğer kurumlara da örnek olması temennisindebulundu.

FİDAN BAĞIŞI ŞARTLISÖZLEŞME

Emre Otel Kalite YöneticisiBetül Okumuş ise firma olarak doğayla savaşmadan uyum içinde yaşama ilkesinibenimsediklerini belirterek, “Sözleşme yapmış olduğumuz firmalarla birlikteböyle bir projeye adım attık. 2021 yılında yaptığımız tüm sözleşmelerdefirmalar bize fidan hediyesinde bulundu. Bunu da gönüllü olarak ve çok severekyaptılar. Bugün buraya 40 tane meyve fidanı diktik. Çocukların meyveleridalından toplayıp yemesi açısından çok güzel bir proje olduğunu düşündük. Bunusürdürülebilir hale getirmek için desteğimiz devam edecek” dedi.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları