MARMARİS YÜZÜCÜLERİ AĞIRLAYACAK
800 sporcunun katılacağı 12. Uluslararası Arena Aquamasters Şampiyonası, 28 Mayıs'ta Marmaris’te başlayacak. Organizasyonun Marmaris’in tanıtımı için çok önemli olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Mehmet Oktay, “Spor ve turizm kenti Marmaris’te sporcularımızı ağırlamaktan mutluluk duyacağız” dedi.

Marmaris, önemli birorganizasyona daha ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz yıl pandeminedeniyle yapılamayan Uluslararası Arena Aquamasters Şampiyonası’nın 12’ncisi 28Mayıs Cuma günü Marmaris’te başlayacak. Şampiyona, Türkiye Yüzme Federasyonu, MuğlaGençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün koordinasyonu ve MarmarisBelediyesi’nin işbirliği ile düzenlenecek.

TURKUAZ YÜZME SERİSİ

2021 yılında ‘Turkuaz YüzmeSerisi’ adıyla Marmaris, Göcek ve Bodrum’un birbirinden güzel turkuaz sularındaseri halinde gerçekleşecek olan ve yılın şampiyon yüzücülerinin Bodrum finallerindebelirleneceği Aquamasters Yüzme Şampiyonası’na 800’e yakın sporcu katılacak.

Yüzme sporunun her yaştayapılabilecek çok özel, olimpik bir spor branşı olduğuna dair farkındalığıartırmak, bu spora olan sevgiyi aşılamak, yaş gözetmeksizin herkesin bu sporuyapması için teşvik etmek amacını benimseyen yarışların ilk durağı olanMarmaris’te yerli ve yabancı yüzlerce sporcu; dostluk, sportmenlik ve rekabetbaşlığı altında, sağlığın, güvenliğin ve niteliğin ön planda olduğu 5 farklıparkurda kulaç atacak. 

MARMARİS İÇİN ÇOK ÖNEMLİ

Organizasyonun Marmaris’intanıtımı için çok önemli olduğunu söyleyen Marmaris Belediye Başkanı MehmetOktay, “Ortak tutkumuz suya olan sevgimiz. Spor ve turizm kenti Marmaris’te 12.kez düzenlenecek Uluslararası Arena Aquamasters Yüzme Şampiyonası’na bir kezdaha ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. 28 Mayıs Cuma günü İçmelersahilinde gerçekleştirilecek yarışlara katılacak tüm sporculara başarılardiliyorum” diye konuştu.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları