ALMAN SEYAHAT ENDÜSTRİSİ'NDEN TÜRKİYE'YE DESTEK YAĞIYOR !
Alman seyahat şirketleri yardım kampanyaları ve bağışlar ile Türkiye'ye destek veriyor.İşte detaylar..

Rewe Group, Türkiye'deki depremden etkilenenler için 500.000 Euro bağışladı.Para Alman Kızılhaçına verildi. Quality Travel Alliance'ta (QTA), mağdurlara yönelik yardım tedbirlerini 120.000 Euro ile destekliyor.

Involatus daha önce Türkiye'de hayatta kalanlara yardım etmek için bir bağış hesabı açmıştı. Involatus'un kendisi 50.000 Euro bağışlayacağını açıkladı.

DRV ayrıca bağışlar için bir çağrı yayınladı. Tüm şirketleri ve çalışanları Alman Kızılhaçı'na bağışta bulunmaya çağırdı.

TUI patronu Sebastian Ebel, TUI Care Foundation'ın Unicef ​​ile çalıştığını duyurdu.Fraport AG ve TAV Havalimanları Holding 1 000 000 Euro bağış yaptı.
Her iki şirket de Antalya Havalimanı işletmeci konsorsiyumunda Türkiye pazarında yakın işbirliği içinde çalışıyor.

Intrepid Travel,  bağış çağrısında bulundu ve kar amacı gütmeyen Intrepid Vakfı aracılığıyla etkilenen bölgelerde acil yardım çalışmaları için yaklaşık 65.000 Euro gönderdi.Tur operatörü ayrıca 30 Nisan 2023'e kadar Türkiye'ye yaptıkları seyahatlerden elde edecekleri geliri bağışlamayı taahhüt etti.

https://www.haberturizm.com/alman-turizm-sirketlerinden-turkiye-ye-yardim/28558/
Turizm Gündem, siyasete ve politikaya girmeden turizm personelini ilgilendiren , turizm hakkında çıkmış önemli haberleri, sosyal bir mecrada paylaşmak amacıyla kurulmuştur.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları