Antalyaspor’un kuruluş yılına özel 1966 kitap
Antalya Konyaaltı Gençlik ve Spor Kulübü Derneği (KONGED), Antalyaspor’un kuruluş yılına atfen müze konseptindeki Cemil Meriç Kitaplığı’na 1966 adet kitap bağışında bulundu. Başkan Tütüncü, Antalyaspor'un kuruluş yılını simgeleyen 1966 adet kitap desteği için KONGED’e teşekkür etti.

KepezBelediyesi’nin eski Dokuma Fabrikası’na enerji sağlayan trafo binasını restoreederek kütüphaneye dönüştürdüğü Cemil Meriç Kitaplığı’na kitap bağışları tümhızıyla sürüyor. Her gün binlerce kitap bağışının yapıldığı kütüphaneye,Antalya Konyaaltı Gençlik ve Spor Kulübü Derneği’nden (KONGED), anlamlı birdestek geldi. KONGED, Antalyaspor’un kuruluş yılına atfen müze konseptindekiCemil Meriç Kitaplığı’na 1966 adet kitap bağışında bulundu. KONGED BaşkanıMuhammed Çevik ve dernek üyeleri 1966 adet kitabı, Kepez Belediye Başkanı HakanTütüncü’ye teslim etti. Cemil Meriç Kitaplığı için başlatılan kitapkampanyasına büyük bir ilgi olduğunu ve bunun da kendilerini çok mutlu ettiğinivurgulayan Başkan Tütüncü, KONGED’e anlamlı desteği için çok teşekküretti. 

Cemil Meriç Kitaplığına anlamlıdestek

AntalyaKonyaaltı Gençlik ve Spor Kulübü Derneği’nin(KONGED),  şehre çok niteliklihizmetler yapan güzel bir gençlik derneği olduğunu dile getiren Başkan Tütüncü,“Onların heyecanlarına bugüne kadar heptanık oldum ve bu heyecanlarından da büyük bir mutluluk duydum. Kitaplarkalpleri de birleştiriyor. Onlar gençlere yönelik yapmış olduğumuz bu çalışmayatam 1966 adet kitap bağışında bulunarak çok farklı bir zenginlik kazandırdılar.Kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Fakat bilinmesi lazım gelen en önemli şey şu;1966 adet kitabın sebebi 1966 yılı… 1966 yılı şehrimizin takımı, gözümüzün nuruAntalya’mızın markası Antalyaspor'un kuruluş yılı… İşte Antalyaspor'un kuruluşyılını simgeleyen 1966 adet kitap bağışı için KONGED’e, Başkanı MuhammedÇevik’e ve onun birbirinden değerli yönetim kurulu üyelerine çok teşekkürediyorum. Kendilerini 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’ndagerçekleştireceğimiz kütüphanemizin açılış programına davet ettik. Ondan öncede kütüphaneyi kendileriyle ziyaret edeceğiz.” dedi.

Kitap dostlarının katkılarıyla kuruldu

KONGED ile birlikve beraberlik içerisinde değişik sosyal projeleri, programları da hayatageçireceklerini belirten Tütüncü, “Bu güzel şehrin, güzel gençlerine birlikteberaberce bir gelecek projeksiyonu çizeceğiz. Birlikte beraberce umut olacağız. Bütün kitap dostlarına çok teşekkürediyorum. En nihayetinde Cemil Meriç Kitaplığı çok değerli kitap dostlarınınbirbirinden değerli katkılarıyla kuruldu. Kitaba dair farkındalığı hepimizintekrar gündemine taşımış oldu. Bu da bizim için ayrı bir mutluluk vesilesiydi. “diyekonuştu.

Antalya’nın en büyük kütüphanesi

KONGEDBaşkanı Muhammed Çevik’de, Antalya’nın en büyük ve en zengin kütüphanesi CemilMeriç Kitaplığı’na sağladıkları kitap desteğinden dolayı duyduğu mutluluğu dilegetirdi. Çevik, “Hakan başkanımı, Kepez bölgesinde çok güzel işler yapıyor.Duyduk ki; Antalya’mızın en büyük kütüphanesini yapıyormuş, çok sevindik. Nasıldestek verebiliriz diye düşündük. Antalya’mızın bir markası var,Antalyaspor’umuz. Bizde Antalyaspor’umuzun yıl dönümü olan 1966 tane kitabıtoplayalım, Cemil Meriç Kitaplığı’na destekte bulunalım ve bundan sonra daelimizden ne geliyorsa onun destek sözünü de verelim istedik.  Hakan başkanımıza da bundan sonra yapacağı tümprojelere de destek sözü veriyoruz.” dedi.

Kepez’e kültür inşası

Ahmet AlperAlveroğlu da,  “Hakan başkanımız,Kepez’in inşasında aslında başka bir boyuta geçti. Şehrin kültür atmosferininde yeniden inşası adına müthiş işler yapılıyor. Bizde çorbada tuzumuz olmasıadına, bundan sonra yapacağı tüm işlerde keyifli yanındayız. Cemil MeriçKütüphanesi Kepez’e değil, Antalya’ya hayırlı uğurlu olsun.”

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları