ASANSÖRLER ARTIK DAHA GÜVENLİ
Büyükşehir Belediyesi kent genelinde

ASANSÖRVE YÜRÜYEN MERDİVENLER BÜYÜKŞEHİR EKİPLERİNİNYAKIN MARKAJINDA

           

   Ankara BüyükşehirBelediyesi Başkent genelinde bulunan asansör ve yürüyen merdivenlerinbakım ve onarım çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Kent Estetiği DaireBaşkanlığı Kent Bakım Onarım Şube Müdürlüğü; Metro ve ANKARAY başta olmak üzere alt veüst geçitlerdeki asansör ve yürüyen merdivenlerin bakım ve onarımlarınıdışarıdan hizmet almak yerine kendi ekipleriyle gerçekleştiriyor. 

 

   Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Daire Başkanlığı alt ve üstgeçitlerdeki yürüyen merdiven ve asansörlerden sonra dışardan hizmet alımıyerine ANKARAY ve Metro’daki yürüyen merdiven ve asansörlerin de bakımonarımını üstlendi.

  Yayalar başta olmak üzere kentte yaşayan hasta, yaşlı ve engelli vatandaşlarınhayatını kolaylaştırmayı amaçlayan Büyükşehir Belediyesi, yürüyen merdivenlerile asansörlerin bakım ve onarımını gerçekleştirmek için 7/24 yoğun bir mesaiharcıyor.

 

BAKIM VE ONARIM ÇALIŞMALARI BÜYÜKŞEHİR EKİPLERİ TARAFINDANYAPILIYOR

  Göreve geldiği günden itibaren tasarruf odaklıhizmet anlayışını yaygınlaştıran Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, kamukaynaklarının daha verimli ve etkin kullanımı için tüm birimlere genelgegönderdi.

   Genelge doğrultusunda yürüyen merdiven ve asansörlerin bakım onarım işlerini kendiekipleriyle yapmaya başlayan Kent Estetiği Daire Başkanlığı Bakım Onarım Şube Müdürlüğü ekipleri, busayede hem büyük ölçüde tasarruf sağlıyor hem de arızalara daha çabukmüdahale edebiliyor.

 

ASANSÖRLER ARTIK DAHA GÜVENLİ

   Büyükşehir Belediyesi kent genelinde 418 asansör, 359 yürüyen merdiven, 16 engelli platformu ile 8 yürüyen bandın bakım, onarım ve işletilmesifaaliyetlerini kendi ekipleri ile yürütüyor.

   Asansör ve Yürüyen Merdiven Birim Şefi YunusEmre Bostancı, bakım ve onarım çalışmalarınıdışardan temin yoluyla değil kendi ekipleriyle yapmaya başladıklarınıbelirterek,  1 Nisan 2019tarihinde yapılan tüm incelemelerde asansörlerin kırmızı etiketli olduğu tespitettik. İvedi şekilde kendi bünyemizde kurduğumuzasansör revizyon ekipleri ile bu asansörlerigüvenli hale getirerek, geçerli ve güvenli etiketlerinialdık.Tasarruf odaklı çalışmalarımız ile tüm revizyon işleri kendi atölyemizdeyapılan imalatlar sonucunda gerçekleştirildibilgisini verdi.

 

ABB BASIN YAYIN

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları