BAŞKAN BÜYÜKERŞEN SOSYAL MEDYADAN DUYURDU: “SAĞLIK ÇALIŞANLARINA ÜCRETSİZ ULAŞIM DEVAM EDECEK”
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, korona virüsle mücadelede en önemli kahramanlarımız sağlık çalışanları için ücretsiz toplu taşıma hakkını 30 Haziran 2021 tarihine kadar uzattı.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi,korona virüsle mücadelede en önemli kahramanlarımız sağlık çalışanları içinücretsiz toplu taşıma hakkını 30 Haziran 2021 tarihine kadar uzattı.

KoronaVirüsle Mücadele Eylem Planı gereği birçok tedbiri uygulayan ve vatandaşlaramaske, mesafe ve hijyen uyarılarına devam eden Büyükşehir Belediyesi,pandeminin kahramanları sağlık çalışanlarına da desteğe devam ediyor. Eskişehirİl Sağlık Müdürlüğü ile gerçekleştirilen görüşmelerin ardından alınan karargereği daha önce 31 Mart 2021 tarihine kadar geçerli olacağı duyurulan sağlıkpersoneli ücretsiz toplu taşıma uygulaması, 30 Haziran 2021’e kadar uzatıldı.

Konuylailgili açıklama yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, “Vaka sayıları ne yazık ki artmaya devamediyor. Bu da sağlık çalışanlarımızın işini her geçen gün daha dazorlaştırıyor. Bu süreçte özveriyle çalışan sağlık çalışanlarımıza sonuna kadargüveniyoruz. Onların emeklerinin karşılığını elbette ödeyemeyiz, ancakhayatlarını kolaylaştırmak bizim de görevimiz. Bu sebeple bütçelerine destekolmaları amacıyla kendileri için geçerli olan toplu taşımadaki ücretsizuygulamasını tüm meclis üyelerimizin de desteği ile Haziran ayına kadaruzattık.  Hayatlarımızı emanet ettiğimizve aylardır yoğun emeklerle yorulmadan bizler için çalışan sağlıkpersonellerimize bir kez daha teşekkür ediyor, minnetlerimi sunuyorum. Sağlıkçalışanlarımızın biraz olsun yükünü azaltabilmek adına tüm vatandaşlarımızıtedbirlere uyma konusunda bir kez daha uyarmak istiyorum” dedi.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları