BAŞKENTLİ ÇOCUKLAR ÇANAKKALE RUHUNU YAŞATTI
Ankara Büyükşehir Belediyesi Altındağ Çocuk Kulübü üyeleri, Meşeli Dağı’na yürüyüş düzenleyerek 18 Mart Çanakkale Zaferi’ni şiirler okuyarak kutladı.

    Ankara Büyükşehir Belediyesi Sosyal HizmetlerDaire Başkanlığı bünyesinde hizmet veren Altındağ Çocuk Kulübü, 18 MartÇanakkale Zaferi’ni kutlamak için anlamlı bir etkinlik düzenledi.

    AltındağÇocuk Kulübü üyesi minikler, Meşeli Dağı’nda bir araya gelerek Çanakkale şehitlerinişiirlerle andılar.

   

ÇOÇUK RUHUYLA ÇANAKKALE RUHUNUYAŞATTILAR

    Çanakkale ruhunu Başkent’te de yaşatan 7-14yaş arası çocuklar ile öğretmen ve velileri, Türk bayraklarıyla birlikte MeşeliDağı’na yürüdüler.

    İşaret diliyle de Çanakkale Zaferi’ni ananminiklere, etkinlik sonunda Çanakkale’de savaşan askerlerin bir öğünü olanhoşaf ve ekmek ikram edildi.

    Çocuklarlave aileleriyle bu anlamlı etkinlikte bir arada bulunmaktan dolayı duygu doluanlar yaşadıklarını ifade eden Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı ÇocukHizmetleri Şube Müdürü Fatih Aydemir, “Buaziz vatan için gözünü kırpmadan canını feda eden tüm şehitlerimizidüzenlediğimiz etkinliğimizde rahmet ve minnetle anıyoruz. 18 Mart ÇanakkaleZaferi, Türk milleti için bir dönüm noktasıdır. Bu zaferi bize hediye edenbaşta Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e ve silah arkadaşlarına teşekkür ederim” dedi.

    Altındağ Çocuk Kulübü Karate ÖğretmeniAysun Kezban Ant da, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygı,sevgi ve minnetle andıklarını belirterek, “Bizibu ortamda bir araya getiren Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın MansurYavaş’a teşekkür ederiz” diye konuştu.

 

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları