DURGUNSU KANO TÜRKİYE KUPASI YARIŞLARI BAŞLADI
Türkiye Kano Federasyonu ve Eskişehir Büyükşehir Belediyesi iş birliği ile düzenlenen Durgunsu Kano Türkiye Kupası Yarışları Sarısungur Göleti’nde başladı.

Durgunsukano yarışmaları için ülkemizde bulunan en iyi parkurlardan biri olanSarısungur Gölet’i her yıl olduğu gibi pandemi sonrasında da kano yarışlarınaev sahipliği yapmaya devam ediyor. Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin kendiimkânları ile yaptığı parkur ülkemiz kano ve dragon sporcuları için hizmet vermeyedevam ediyor.

11-13Haziran tarihleri arasında Eskişehir’de düzenlenen Durgunsu Kano Türkiye KupasıYarışları başladı. 12 şehirden 25 takımın ve 250 sporcunun katıldığı yarışlardailk gün 1000 metre yarışları gerçekleştirildi. Eskişehir, Sakarya, Antalya,Şanlıurfa, Bursa, Samsun, Rize, Kahramanmaraş, Van, Kocaeli, Muğla ve Adanaillerinden yarışlara katılan ve dereceye giren sporculara madalyaları verildi.

DurgunsuKano Türkiye Kupası yarışlarında hafta sonu da nefes kesen mücadeleleryaşanacak. Cumartesi günü 500 metre Pazar günü 200 metre yarışları yapılacak.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları