ŞAMPİYONLAR BU HAVUZDAN ÇIKIYOR
Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmet veren Kentpark Kapalı Yüzme Havuzunda yüzme eğitimleri ve antrenmanlar aralıksız devam ediyor.

. BüyükşehirGençlik ve Spor Kulübü sporcularının yanı sıra Eskişehir’deki havuz sıkıntısınedeniyle farklı kulüplerden elit sporcular da antrenmanlarını Kentpark’tagerçekleştiriyor.

Temiz havuz sertifikasına sahip olan Büyükşehir BelediyesiKentpark Yüzme Havuzu pandemi döneminde de kurallara uyarak özel sporculara evsahipliği yapıyor. ‘Şampiyonlar Bu Havuzdan Çıkar’ sloganıile yarışmalara hazırlanan farklı kulüplerden sporcular, antrenörleri eşliğindekendilerine ayrılan saatlerde havuzdan faydalanıyorlar. Pandemi öncesinde havuzdan 2 bine yakın kişinin faydalandığınıbelirten Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, olimpiyatlara hazırlanan SümeyyeBoyacı ile Sudem Denizli başta olmak üzere 6 farklı kulüpten milli sporcularınKentpark’ta antrenman gerçekleştirdiğini ifade ettiler. Pandemi sürecinde kenttekidiğer havuzların kapalı olması nedeniyle Kentpark’ta antrenmanlarınısürdürdüklerini ifade eden OsmangaziÜniversitesi Spor Kulübü, Anadolu Üniversitesi Spor Kulübü, Tepebaşı Gençlik veSpor Kulübü, Eskişehir Su Sporları Kulübü, ENKA Spor Kulübü ve GalatasaraySpor  Kulübü yetkilileri, Büyükşehir Belediyesi’ne destekleri dolayısıylateşekkür ettiler.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları