ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MANSUR YAVAŞ’IN ANKARA’NIN BAŞKENT OLUŞU’NUN 98. YIL DÖNÜMÜ MESAJI
“Kuruluşumuzun, kurtuluşumuzun ve hürriyetimizin simgesi Ankara’mızın başkent oluşunun 98. yıl dönümünü en içten duygularımla kutluyorum

Binlerce yıllık medeniyet beşiği olan Ankara’mız,asıl hüviyetini kurtuluş mücadelesinde kazanmış, ‘son kale’ olması vasfını‘Başkent’ olarak taçlandırmış kadim bir merkezdir. Cumhuriyetimizin kurucusuBüyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün öncülüğünde Ankara’ya verilen bu kutludeğer, bizlerin sorumluluğunu artırmakla birlikte Cumhuriyetimizin Başkent’inidünya başkentleriyle birçok alanda rekabet eder hale getirmek için de bizleregüç vermektedir.

      Busorumluluk duygusuyla, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Ankara’dahemşehrilerimizin yanında olacak, insana değer veren projelerimizi uygulamayadevam edeceğiz. Tarihimizden aldığımız bu ilham, bizleri geleceğe Ankarahalkının ortak iradesi ve aklıyla taşıyacaktır.

     Bu duyguve düşüncelerle başta Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürkolmak üzere, Ankara’nın başkent olmasında emeği geçen devlet adamlarımızı,kurtuluş kahramanlarımızı ve aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle yad ediyor,Ankaralı hemşehrilerimize içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

 

                                                                                                                    Mansur YAVAŞ

                                                                                                    AnkaraBüyükşehir Belediye Başkanı

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları